Welkom bij Chr. Koorvereniging Deo Juvante

Op onze site treft u informatie aan over wie wij zijn, over onze dirigent Bert Moll en over onze activiteiten.


Bekijk ons ook op
Nieuwjaarsreceptie 2015
12 januari jl. heeft Deo Juvante haar nieuwjaarsreceptie gehouden, waarbij men elkaar kon ontmoeten en elkaar de beste wensen gaf voor het nieuwe jaar. Dit alles vond plaats onder het genot van een kopje koffie, wat fris en een borrel. Onze activiteitencommissie had ook nog heerlijke warme en koude hapjes geregeld die maar wat graag opgegeten werden.

» Lees Verder
Terugblik Kerstconcerten 2014
Vol dankbaarheid mogen we terug kijken op 3 geweldige kerstconcerten.
Ons eerste kerstconcert was in de koepelkerk in Bussum samen met het Chr. Mannenkoor Lelystad, Jan Vayne op de vleugel, Henk Strootman achter het orgel en als solist Willemijn.
Een traditie die we zeker niet willen missen en we hopen deze traditie in 2015 voort te zetten.

» Lees Verder
Overig nieuws
Recent nieuws
• Nieuwjaarsreceptie 2015
• Terugblik Kerstconcerten 2014
• ‘Huizen zingt' in Kerstzangdienst m.m.v. Deo Juvante in Kruiskerk Huizen

Meer nieuws...
Kom zingen bij Deo Juvante
Zingen is leuk, zingen is andere jongeren en ouderen ontmoeten, zingen is gezelligheid, zingen is samen muziek maken op grote concertpodia, in kerken en verzorgingstehuizen.

Ben jij 16 – 25 jaar en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij het   lef om op te vallen? Wil jij je onderscheiden van je vrienden? Bij Deo Juvante ben je dan op de juiste plek!
Onze jeugdleden Nico ten Hengel en Gerhard te Vaarwerk vertellen graag zelf hoe leuk het is om lid te zijn van Deo Juvante.

» Lees verder
“CD Van Liefde Ongekend” nu te koop
De CD Van Liefde Ongekend verhaalt op een intense wijze over het lijden, het sterven en de opstanding van onze Here Jezus Christus zoals opgetekend in het Marcus evangelie. Johan Bredewout is de componist van deze indrukwekkende muziek.

Kosten CD: 14,90
  
 
Eerstvolgende concert:

8 MAART 2015
Kruiskerk

Jacob van Wassenaarstraat 1, Huizen

Huizen Zingt
Agenda