Welkom bij Chr. Koorvereniging Deo Juvante

Op onze site treft u informatie aan over wie wij zijn, over onze dirigent Bert Moll en over onze activiteiten.


Bekijk ons ook op
Passie-Paas Concert 2015
Het koor Deo Juvante kan weer terug kijken op een mooi Passie- Paasconcert waar we het oratorium “Van Liefde Ongekend”mochten vertolken.
De combinatie van zang, muziek en tekst werd weer op een indrukwekkende wijze gebracht door het koor wat begeleid werd door het Nationale Strijkorkest, de gesproken tekst werd verzorgd door
Ds. Gert Oostermann en de algehele leiding was weer in handen van onze dirigent Bert Moll, een avond waar we vol dankbaarheid op terug mogen kijken.
Overig nieuws
Recent nieuws
• Passie-Paasconcert Chr. Koorvereniging Deo Juvante
• Nieuwjaarsreceptie 2015
• Terugblik Kerstconcerten 2014

Meer nieuws...
Kom zingen bij Deo Juvante
Zingen is leuk, zingen is andere jongeren en ouderen ontmoeten, zingen is gezelligheid, zingen is samen muziek maken op grote concertpodia, in kerken en verzorgingstehuizen.

Ben jij 16 – 25 jaar en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij het   lef om op te vallen? Wil jij je onderscheiden van je vrienden? Bij Deo Juvante ben je dan op de juiste plek!
Onze jeugdleden Nico ten Hengel en Gerhard te Vaarwerk vertellen graag zelf hoe leuk het is om lid te zijn van Deo Juvante.

» Lees verder
“CD Van Liefde Ongekend” nu te koop
De CD Van Liefde Ongekend verhaalt op een intense wijze over het lijden, het sterven en de opstanding van onze Here Jezus Christus zoals opgetekend in het Marcus evangelie. Johan Bredewout is de componist van deze indrukwekkende muziek.

Kosten CD: 14,90
  
 
Eerstvolgende concert:

24 MEI 2015
Zenderkerk Huizen

Borneolaan 30, 1276 NS Huizen
19:30 uur
zangdienst samen met het Molukskoor uit Huizen
Agenda