Welkom bij Chr. Koorvereniging Deo Juvante

Op onze site treft u informatie aan over wie wij zijn, over onze dirigent Kees van den Boogaard en over onze activiteiten.

Passie-Paasconcert 2018


Flyer:
 
Deo Juvante op social media
 
Passie-Paasconcert Chr. Koorvereniging Deo Juvante
Op donderdag 29 maart a.s. zal het Passie-Paasconcert van de Chr. Koorvereniging Huizen – inmiddels volgens een jarenlange traditie – plaatsvinden in de Kruiskerk in Huizen.
Het koor zal het oratorium ‘Van Liefde ongekend' van Johan Bredewout ten gehore brengen. Deo Juvante wordt op de vleugel begeleid door Arjan Breukhoven. Deo Juvante en het Erasmus Consort - met concertmeester Barbara Kurmann- staan o.l.v. dirigent Kees van den Boogaard. De bijbelteksten worden gelezen door ds. G. Oostermann.
Het publiek wordt van harte uitgenodigd om getuige te zijn van dit sfeervolle concert op de vooravond van de Stille Week.

» Lees Verder
 
“CD Van Liefde Ongekend” nu te koop
De CD Van Liefde Ongekend verhaalt op een intense wijze over het lijden, het sterven en de opstanding van onze Here Jezus Christus zoals opgetekend in het Marcus evangelie. Johan Bredewout is de componist van deze indrukwekkende muziek.

Kosten CD: 14,90

Kijk voor deze cd, onze nieuwste cd, die ter gelegenheid van ons 65 jarig jubileum is opgenomen, en andere cd's van ons in onze webshop!
 
 
Eerstvolgende concert:

28 MEI 2018
Visnet

De Ruyterstraat 7, Huizen
20:30 uur
Algemene Ledenvergadering

Agenda

Recent nieuws
• Passie-Paasconcert Chr. Koorvereniging Deo Juvante
• Open repetitie-avond van Chr. Zangvereniging Deo Juvante
• Nieuwjaarsreceptie met bijzonder tintje


Meer nieuws...