Welkom bij Chr. Koorvereniging Deo Juvante

Op onze site treft u informatie aan over wie wij zijn, over onze dirigent Bert Moll en over onze activiteiten.


Bekijk ons ook op
Vakantietijd
De zomer tijden komen er weer aan en dat betekent dat wij als koor vakantie gaan vieren, maar niet voordat we de oudere mensen in de verzorgingstehuizen hebben bezocht en hen een aantal nummers uit ons repertoire te horen hebben gegeven. Ook dit jaar zijn het drie verzorgingstehuizen beginnende met de Torenhof. Voor ons als koor een nieuwe locatie. De tweede locatie waar wij gaan zingen is onze vaste stek als ieder jaar, Voor Anker. Als allerlaatste zingen we op nog een nieuwe locatie namelijk de Johanneshove in Laren.

» Lees verder
 
Overig nieuws
Recent nieuws
• PINKSTERZANGDIENST m.m.v. Huizer koren
• Passie-Paasconcert Chr. Koorvereniging Deo Juvante
• Nieuwjaarsreceptie 2015

Meer nieuws...
Kom zingen bij Deo Juvante
Zingen is leuk, zingen is andere jongeren en ouderen ontmoeten, zingen is gezelligheid, zingen is samen muziek maken op grote concertpodia, in kerken en verzorgingstehuizen.

Ben jij 16 – 25 jaar en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij het   lef om op te vallen? Wil jij je onderscheiden van je vrienden? Bij Deo Juvante ben je dan op de juiste plek!
Onze jeugdleden Nico ten Hengel en Gerhard te Vaarwerk vertellen graag zelf hoe leuk het is om lid te zijn van Deo Juvante.

» Lees verder
 
“CD Van Liefde Ongekend” nu te koop
De CD Van Liefde Ongekend verhaalt op een intense wijze over het lijden, het sterven en de opstanding van onze Here Jezus Christus zoals opgetekend in het Marcus evangelie. Johan Bredewout is de componist van deze indrukwekkende muziek.

Kosten CD: 14,90
  
 
Eerstvolgende concert:

30 OKTOBER 2015
Kruiskerk

Jacob van Wassenaerstraat 1, Huizen
20:00 uur
Najaarsconcert

Met Medewerking van:

- Ate Once
      - Jacob Schenk
      - Jaap Kramer
      - Marco Hoom

Agenda