Welkom bij Chr. Koorvereniging Deo Juvante

Op onze site treft u informatie aan over wie wij zijn, over onze dirigent Bert Moll en over onze activiteiten.


Bekijk ons ook op
Pinksterzangdienst

PINKSTERZANGDIENST m.m.v. Huizer koren
Op 24 mei '15 – Eerste Pinksterdag – is er een Pinksterzangdienst in de Zenderkerk in Huizen. Medewerkenden aan deze dienst zijn Chr. Koorvereniging Deo Juvante o.l.v Bert Moll en Molukse koren o.l.v. Max Wattimena en Christina Parinussa. Jacob Bout bespeelt de trompet en Bert Moll het orgel. De meditatie wordt gehouden door Ds. Gerben Roest.

» Lees Verder
Kom zingen bij Deo Juvante
Zingen is leuk, zingen is andere jongeren en ouderen ontmoeten, zingen is gezelligheid, zingen is samen muziek maken op grote concertpodia, in kerken en verzorgingstehuizen.

Ben jij 16 – 25 jaar en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij het   lef om op te vallen? Wil jij je onderscheiden van je vrienden? Bij Deo Juvante ben je dan op de juiste plek!
Onze jeugdleden Nico ten Hengel en Gerhard te Vaarwerk vertellen graag zelf hoe leuk het is om lid te zijn van Deo Juvante.

» Lees verder
“CD Van Liefde Ongekend” nu te koop
De CD Van Liefde Ongekend verhaalt op een intense wijze over het lijden, het sterven en de opstanding van onze Here Jezus Christus zoals opgetekend in het Marcus evangelie. Johan Bredewout is de componist van deze indrukwekkende muziek.

Kosten CD: 14,90
  
Overig nieuws
Recent nieuws
• PINKSTERZANGDIENST m.m.v. Huizer koren
• Passie-Paasconcert Chr. Koorvereniging Deo Juvante
• Nieuwjaarsreceptie 2015

Meer nieuws...
 
Eerstvolgende concert:

1 JUNI 2015
De Torenhof Blaricum

Torenlaan 22, Blaricum

ZomeravondzangAgenda