Chr. Koorvereniging Deo Juvante met Najaarsconcert in Grote Kerk Hilversum

Op zaterdag 6 oktober a.s. zal het Najaarsconcert plaatsvinden van de Huizer Koorvereniging Deo Juvante in de Grote Kerk van Hilversum. Het koor, dat sinds januari 2018 onder leiding staat van Kees van den Boogaard, heeft nieuw repertoire ingestudeerd. Behalve koorzang zijn er ook solistische bijdragen van André van Vliet op de piano en Bert Kruis aan het orgel. Het publiek wordt van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen.

Koorvereniging Deo Juvante
Het koor – dat ruim 100 leden telt – geeft regelmatig concerten in ’t Gooi, maar het heeft ook landelijke bekendheid. Op verzoek verleent het medewerking aan tv-uitzendingen, kerkdiensten en zangavonden.
Van Deo Juvante zijn diverse cd’s en dvd’s op de markt gebracht.

André van Vliet
André van Vliet werd geboren op 18 augustus 1969 in Benschop. Op 9-jarige leeftijd begeleidde hij de kerkdiensten in zijn woonplaats. Lessen volgde hij bij Gijsbert Lekkerkerker en bij de bekende organist Herman van Vliet. Op het Utrechts Conservatorium studeerde André bij Nico v.d. Hooven, Jan Welmers en Jan Raas. In 1991 behaalde hij het diploma.
Als begeleider van koren of als solist reist hij wekelijks door het land. Hij is veelvuldig te beluisteren op radio en televisie. Zijn cd’s bevatten een zeer breed repertoire. André van Vliet is dirigent van een aantal vermaarde koren.

Bert Kruis
Bert Kruis werd geboren op 26 september 1967 te Schelluinen (nabij Gorinchem). Bert begon op 11-jarige leeftijd met orgellessen bij Frans van Tilburg.
Na de muziekschool heeft hij gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium bij André Verwoerd en Folkert Grondsma. Bert maakte vele opnamen voor radio, televisie en cd’s en hij is een veelgevraagd begeleider bij diverse koren. Daarnaast is hij dirigent van drie gemengde koren.

De aanvang van dit concert in de Grote Kerk, Kerkbrink 4, 1211 BV Hilversum is op zaterdag 6 oktober om 20.00 uur. De kerk gaat om 19.30 uur open.
Toegangskaarten à € 10,- zijn te bestellen bij alle koorleden, telefonisch bij Mw. Dea van den Broek, tel. nummer 035-5262712, kaartverkoop@deojuvante.nl en verkrijgbaar bij Chr. Boekhandel De Echo in Huizen en op de avond van 6 oktober in de kerk.

www.deojuvante.nl

2018-09-26T19:47:04+01:00 26 september, 2018|