DEO JUVANTE start het zangseizoen met nieuwe dirigent

Op maandag 26 augustus zit de vakantie er voor de leden van de Huizer Koorvereniging Deo Juvante weer op. Het koor begint deze avond met een informele samenzijn voor de leden. De wekelijkse repetities, die op de maandagen in ’t Visnet plaatsvinden en de optredens worden weer vanaf 2 september hervat. Het koor dat 40 jaar onder de bezielende leiding van dirigent Bert Moll stond heeft een nieuwe, veel belovende dirigent gevonden in Hugo van der Meij. Koor en dirigent hopen op een goede samenwerking met elkaar.

Hugo van de Meij

Hugo werd op 30 maart 1992 in Katwijk geboren. Op zeer jonge leeftijd zat hij al aan de piano en achter het orgel. Hij volgde lessen op beide instrumenten en zijn talenten werden al snel ontdekt. Toen hij 20 jaar was, deed hij de cursus koordirectie waarna hij voor diverse koren gevraagd werd als dirigent.

Op dit ogenblik geeft hij leiding aan drie koren: in Katwijk het Eben Haezer Mannenkoor, Mannenkoor David uit Lisse en het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor. Met Deo Juvante gaat deze jonge dirigent weer een nieuwe uitdaging aan.

Hugo van der Meij is een veelgevraagde begeleider van koorconcerten en CD-opnames; dit doet hij zowel op de piano als aan het orgel. Ook geeft hij in binnen- en buitenland regelmatig solo- of duoconcerten op beide instrumenten.

Met deze jonge, inspirerende dirigent hoopt Deo Juvante weer vele jaren verder te kunnen. Zang, kwaliteit én gezelligheid staan bij het 90 leden tellende koor hoog in het vaandel. Nieuwe leden – sopranen, alten, bassen en tenoren – zijn van harte welkom. Op maandagavond 9 september a.s. van 19.45 – 22.00 uur is er een open repetitie-avond in ’t Visnet in Huizen. Het eerste optreden van het koor en zijn nieuwe dirigent zal zijn op zondag 6 oktober, in de Hofstadkerk in Apeldoorn. Ook op de Huizerdag op 14 september zal het koor in een informatiestand te vinden zijn.

www.deojuvante.nl

www.facebook.com/deojuvante.huizen

2019-08-22T07:48:18+01:00 22 augustus, 2019|